Festival workshoper norsk

Festivalworkshoper

Shake your sexy body

Klassisk Tantra er enkelt – pust, bevegelse og lyd åpner du opp for mer kjærlighet, dyp selvinnsikt, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet.Legg til heftig musikk med explicit lyrics og et fyrverkeri av en tantralærer og du har Shake Up! Shake yourself to ecstacy.

 

Kjernen i workshopen er Kundalinishake med nytelse.Gjennom denne to timer lange workshopen skal vi gjøre pusteøvelser, danse, jobbe med touch, meditere og virkelig føle de fantastiske kroppene våre. Og vi skal shake. Alt med humor, glede, masse energi og råskap. En unik opplevelse som gjør at du føler deg akk så mye bedre, sterkere, villere, mer deg selv – og fylt av kjærlighet, faktisk litt forelsket.Og kanskje får du din aller første energiorgasme?

 

Vi jobber solo. Så du virkelig skal kjenne hvor sterk din egen energi er, din egen nytelse er. Hva du bruker denne utsøkte energien til etter workshopen er helt opp til deg. Kom. Dans. Nyt. Shake. Og kom. Passer for både nybegynnere og de veldig erfarne. Ingen nakenhet. 

Take my breath away

– hot energetic breathing

Gjennom pusten vekker vi den seksuelle energien – og evnen til å få energiorgasmer og vårt ekstatiske potensial.I denne workshopen skal vi bruke et knippe fantastiske sterke pusteteknikker, for å vekke den seksuelle energien og få energiorgasmer. Vi vil fokusere fullt ut på kroppen og på nytelse og hva som skjer når vi går helt inn i å være en kropp, være nytelse.

 

Pustefasene vil veksle med roligere, mykere faser. Hvor du kn jobbe alene eller sammen med et annet vakkert menneske.Gjennom workshopen vil du oppleve at den seksuelle energien blir sterkere og sterkere i deg. Du vil føle hvordan pust, bevegelse og lyd åpner deg for mer kjærlighet, økt bevissthet, seksuell energi og en sterkere forbindelse med den større bevissthetheten. Og forstå hvorfor Tantra er den deiligste måten å våkne på.

 

Gå inn i kroppen din. Føl hva du egentlig er. Føl gleden. Føl ekstasen. Passer både for nybegynnere og erfarne. Ingen nakenhet.

Sex Magic

Verden er magisk. Full av muligheter og rå livskraft. Alt kan skje - også det aller beste. Det er mange måter å få ønskene sine oppfylt på. Mange måter å manifestere det vi trenger og ønsker oss i livet. Og så er det noen måter som både er sterke og veldig deilige på en gang.

 

En av de råeste måtene å gjøre ønskemagi på er å bruke den seksuelle energien – selveste livskraften. Og det er det vi skal gjøre på denne workshopen. Bruke Sex Magic.

 

Dette er en høyenergi-workshop hvor vi skal danse, bevege oss og riste i mange omganger. Vi skal også bruke heftige pusteøvelser.

 

Vi skal kvitte oss med gammel fastlåst energi. Så skal vi bygge bygge bygge opp masse seksuell energi. Så skal vi ønske oss.

 

Helt magisk.Passer for nybegynnere og erfarne. Foto:Pexels

Kåte ønsker blir oppfylt

En workshop i sex-energi-ønskemagi.

 

Vi skal bruke de utsøkte kroppene våre – pust, bevegelse, touch og vekke så mye seksuell energi som bare mulig.

 

Til du er så tent og så full av den glødende levende lysten at du smiler bredt og føler deg spill levende. Kjenner hvordan lysten, kåtheten og den seksuelle energien pulserer gjennom hver celle i den sexy kroppen din (alle kropper er sexy).

 

Så skal vi bruke energien til noe helt annet. Til å ønske oss. Ett ønske. Gi denne rå kraften av en energi til en ting du virkelig ønsker deg: Den rå dama, drømmemannen, forfremmelse på jobben, drømmebilen, den beste sexen du noensinne har hatt. Du bestemmer. 

 

Og ja. Kåte ønsker blir oppfylt.

 

Ta med en partner. Passer for nybegynnere og erfarne. Klær eller nakenhet etter hva du ønsker. Foto: Allen, Pexels

Energisex 2.0

Tenk om du kunne sitte på en restaurant og spise et godt måltid og samtidig ha en to timer lang orgasme?

 

Eller ha verdens deiligste energiorgasmer mens du har rå fysisk sex. Eller en energiorgasme helt alene for deg selv i bilkø.

 

Det er fullt mulig.

 

Vi mennesker er utstyrt med rå «maskinvare» – vi har et ledningsnett i de fantastiske kroppene våre som gjør oss i stand til å ha energiorgasme etter energiorgasme i det uendelige. Både kvinner og menn – og alle oss andre.

 

På denne workshopen skal vi heve den seksuelle energien vår maksimalt. Og vi skal praktisere energiorgasmer og energisex.

 

Begynnere og viderekommende.Foto: Ba Tik, Pexels

Pleasure


 Sex er så deilig. Men hva er det egentlig å nyte? Og nyter du egentlig sex? Nyter du jordbær og sjokolade (hvis du ikke er allergisk da), vind mot ansiktet, en fingertupp over huden?

 

På denne workshopen skal vi øve oss vilt på å nyte. Vi skal heve nytelsespotensialet vårt, leke, undersøke og finne ut så mange måter som mulig vi kan få og gi nytelse på.

 

Enkle øvelser. Trygge omgivelser. Humor. Glede. Kjærlighet.

 

Og nytelse.

 

Åpent for alle


Foto: Edwars Eyer, Pexels

Ecstacy -  a breath away

En klassisk tantraworkshop. Oppfølgeren til Shake up! Shake yourself to ecstacy der vi går enda litt dypere inn i kjærlighet og seksuell energi.

 

Vi bytter ut heftig dans, shaking og masse energi med et roligere tempo med fullt fokus på kroppen og nytelsen og hva som skjer når vi går helt inn i det å være kropp, være nytelse. Vi skal bevege de fantastiske kroppene våre, sittende og liggende på madrasser. Der skal vi også gjøre ulike sterke pusteteknikker. Gjennom workshopen vil du erfare at energien blir sterkere og sterkere i deg.

 

Du vil kjenne hvordan pust, bevegelse og lyd åpner du opp for mer kjærlighet, dyp selvinnsikt, seksuell energi og en sterkere forbindelse med en større bevissthet. Og forstå hvorfor tantra er den deiligste måten å våkne opp på.Kom inn i kroppen din. Kjenn hva du egentlig er. Kjenn nytelsen. Kjenn ekstasen.

 

Passer for nybegynnere og erfarne. Foto:Cottonbro, Pexels