Reiki

"Through Reiki, the human being is first made healthy, then peace of mind and the joy of living are increased."

                                                                    Mikao Usui


Reiki 1 helgekurs

13 og 14 april 0930-1630

Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2 , Oslo

2400,-

Reiki - verdens enkleste healingteknikk

Reiki er verdens enkleste healingteknikk som ble startet av Mikao Usui helt tilbake i 1922. Reiki gir nye krefter, energi, hvile, bedre helse - og sterk personlig og åndelig vekst.


Reiki passer for absoultt alle. Har du gått på reikikurs har du reiki i hendene livet ut. Reiki er en enkel, trygg og praktisk metode for bedre helse og selvutvikling der dine egen hender er verktøyet."Through Reiki, the human being is first made healthy, then peace of mind and the joy of living are increased." Mikao Usui


Det viktigste i reiki er å behandle seg selv, det er avslappende, behagelig og superenkelt å lære.  En fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av det fantastiske mennesket du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag.


Reiki er enkelt. Reiki er praktisk. Reiki er fullstendig demokratisk. Alle kan få reiki i hendene helt uavhengig av alder, evner, ståsted og åndelighet. Reiki passer for alle.


Reiki hjelper deg videre der du er i livet. Det spiller ingen rolle om du er syk eller frisk, om du føler at du står fast, trenger litt ekstra drahjelp på veien du alt har valgt eller har det helt fantastisk. Reiki gjør noe med deg. 


Reikis historie

Reiki er en healingteknikk som ble startet av Mikao Usui (1865–1926) i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi (1880 - 1940) og Hawayo Takata (1900-1980). I dag finnes det millioner av mennesker over hele verden med reiki i hendene. Mikao Ususi mente at jo flere som får reiki i hendene jo mer fredelig blir verden.


Intelligent universell livsenergi

Reiki er satt sammen av stavelsene Rei og Ki. På Mikao Usuis tid ble Reiki oversatt med sjeleenergi eller åndelig energi.  Ki betyr universell livenergi. Som i teknikker som Qi-gong, Tai-chi, akupunktur eller kampsport? Reki har mange betydninger: Åndelig, gudommelig, spirituell. Jeg liker best å oversette rei med intelligent og Reiki med intelligent universell livsenergi. Reiki går dit det trengs.


Hvordan får man Reiki

For å få reiki i hendene må du gå på reikikurs. Reiki er ikke noe du er født med og reiki kan du ikke lese deg til. På Reiki 1 blir du koblet på reiki gjennom fire aktiveringer. Har du først blitt koblet på har du reiki i hendene resten av livet. Fra da av kan du gi reiki til deg selv og andre så mye du bare vil.


Ta vare på deg selv

Det viktigste du lærer på et reikikurs er å gi Reiki til deg selv. Det kalles for en egenbehandling. Reiki er først og fremst et verktøy for å ta vare på deg selv.


Reiki er enkelt

Reiki strømmer når du legger hendene på, enten det er mennesker, dyr, planter eller maskiner. Du behøver ikke visualisere, hente inn energi eller se for deg et bestemt resultat. Reiki går dit det trengs mest, i riktig mengde. Du bruker ikke din egen energi.


Demokratisk

Alle kan få reiki i hendene. Helt uanvhengig av alder, kjønn, helse, evner og åndelighet. Reiki er nyttig for alle om du er syk eller frisk, fornøyd med livet eller klar for forandring.


Ingenting du må tro på

Du må ikke tro på reiki for at det skal virke. Reiki er heller ingen religion du må tro på. Det finnes mennesker fra mange religioner og åndelige ståsteder med reiki i hendene. Alt du må gjøre etter et reikikurs er å bruke reiki – eller å ikke bruke det. Det er ditt valg.


Kan kombineres med alt

Reiki kan kombineres med alle andre behandlingsmåter. Reiki minsker bivirkninger og støtter kroppen maksimalt. På samme måte kan reiki kombineres med andre åndelige retninger og metoder. 


Reiki gir deg muligheten til:

- å behandle deg selv og andre

- behandle dyr og planter

- et konstant førstehjelpsskrin i hendene dine

- heve nivået ditt av bevissthet, selvfølelse og kjærlighet til deg selv

- hjelpe deg å bli mer harmonisk til omgivelsene

 

Noen vanlige virkninger av reiki

- helende

- bedre helse

- smertelindring

- hvile og avslapning

- bedre søvn

- mer vitalitet

- selvutvikling

- økt bevissthet