Gradene i Reiki

Gradene i Reiki - Mine kursMagiske reikikurs

Jeg holder magiske kurs på alle nivåer i tillegg til en rå Reiki Workshop.


Reiki 1

Reiki 2

Reiki 3A

Reikimester/ReikimesterlærerReiki Workshop

Er du nysgjerrig på reiki og gjerne vil prøve det ut i praksis? Har du Reiki i hendene, helt uavhengig av hvilken retning du tilhører? Da er du hjertelig velkommen på Reiki Workshop. Det er en møteplass for å holde Reiki-verktøyet levende. På en workshop får du påfyll, deler erfaringer og jobber praktisk med Reiki. Jeg holder workshop to ganger i måneden i Oslo.

Pris: 200,- 

Jeg har for tiden pause på Reiki workshop. 


Reiki 1

Et Reiki 1 kurs går over to dager/kvelder. Du får reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Du lærer om reiki og reikis. I tillegg er det praktiske øvelser.  Pris 2400,-.

Finn kurs her.


Reiki 2

Et Reiki 2 kurs går over to dager/kvelder. Du lærer tre symboler og lærer å gi reiki på avstand. Reiki 2 er et enda sterkere selvutviklingsverktøy enn Reiki 1. Det må gå minst en måned, helst to, mellom Reiki 1 og Reiki 2.

Pris 4000,-.

Finn kurs her.


Reiki 3

Et Reiki 3 kurs går over tre dager. Du lærer enda ett symbol. Kurset fremmer dyp personlig vekst. Før Reiki 3 må det gå seks måneder, du må ha repetert Reiki 2 minst en gang og du må gjennom et intervju. En godkjenning til Reiki 3 betyr også en godkjenning til Reikimestertreningen.

Pris: 7500,-

Er du interessert ta kontakt.

Nyhet: Reiki 3 undervisning på kontoret eller hjem til deg


Reikimester

Dette er avgjørelsen om å undervise og bidra til videre utbredelse av Reiki. Det krever minst 1 års trening for å oppfylle alle Reiki Networks krav til å undervise i Reiki I og II. De fleste bruker to år. 

Pris: 100.000,- delt i fire avdrag av 25.000,-

Ta kontakt


Reikimesterlærer

Etter å ha undervist aktivt i minst to år kan man bli reikimesterlærer og i stand til å innvie alle reikinivåer også reikimestere.


Repetisjon

Har du gått Reiki 1 eller 2 hos meg kan du repetere så mange ganger du øsnker.


Repetisjon Reiki 1: 300,-

Repetisjon Reiki 2: 400,-


Vipps beløpet til 90507986, merk med når du gikk på Reiki 2 kurs og med hvilken lærer. Beløpet er ikke refunderbart.


Har du Reiki 1 eller Reiki 2 fra en annen retning så ta kontakt. 


Å gå reikikurset om igjen gir ny giv, det kan være godt med noen påminnelser det dukker alltid opp nye detaljer du ikke festet deg ved på det første kurset.


De som tok kurs hos meg frem til 2021 kan repetere hos Reikimestrene i The Reiki Network. Jeg er per januar 2022 ikke lenger medlem.