Sexebrate

OSLO SEXEBRATEFESTIVAL 2022, 26. til 28. AUGUST

Ta din seksualitet til nye høyder!

Velkommen til Oslo sexebratefestival!

Sexebrate er en helt ny sexfestival for å feire vår fargerike seksualitet.  


Under festivalen, som er den største i Norge med over 100 ulike workshoper, kan du leke, utforske og lære mer om din egen seksualitet.  


Jeg holder fire ulike workshoper på denne nyskapende og unike festivalen viet til seksualiteten. Meld deg på! Dette blir en fantastisk opplevelse!

Fredag 26. august 2145-2345

Pleasure


 Sex er så deilig. Men hva er det egentlig å nyte? Og nyter du egentlig sex? Nyter du jordbær og sjokolade (hvis du ikke er allergisk da), vind mot ansiktet, en fingertupp over huden?

 

På denne workshopen skal vi øve oss vilt på å nyte. Vi skal heve nytelsespotensialet vårt, leke, undersøke og finne ut så mange måter som mulig vi kan få og gi nytelse på.

 

Enkle øvelser. Trygge omgivelser. Humor. Glede. Kjærlighet.

 

Og nytelse.

 

Åpent for alle Read in english


Foto: Edwars Eyer, Pexels

Lørdag 27. august 1945-2145

Kåte ønsker blir oppfylt

En workshop i sex-energi-ønskemagi.

 

Vi skal bruke de utsøkte kroppene våre – pust, bevegelse, touch og vekke så mye seksuell energi som bare mulig.

 

Til du er så tent og så full av den glødende levende lysten at du smiler bredt og føler deg spill levende. Kjenner hvordan lysten, kåtheten og den seksuelle energien pulserer gjennom hver celle i den sexy kroppen din (alle kropper er sexy).

 

Så skal vi bruke energien til noe helt annet. Til å ønske oss. Ett ønske. Gi denne rå kraften av en energi til en ting du virkelig ønsker deg: Den rå dama, drømmemannen, forfremmelse på jobben, drømmebilen, den beste sexen du noensinne har hatt. Du bestemmer. 

 

Og ja. Kåte ønsker blir oppfylt.

 

Ta med en partner. Passer for nybegynnere og erfarne. Klær eller nakenhet etter hva du ønsker. Read in english. Foto: Allen, Pexels

Søndag 28. august 1445-1645

Energisex 2.0

Tenk om du kunne sitte på en restaurant og spise et godt måltid og samtidig ha en to timer lang orgasme?

 

Eller ha verdens deiligste energiorgasmer mens du har rå fysisk sex. Eller en energiorgasme helt alene for deg selv i bilkø.

 

Det er fullt mulig.

 

Vi mennesker er utstyrt med rå «maskinvare» – vi har et ledningsnett i de fantastiske kroppene våre som gjør oss i stand til å ha energiorgasme etter energiorgasme i det uendelige. Både kvinner og menn – og alle oss andre.

 

På denne workshopen skal vi heve den seksuelle energien vår maksimalt. Og vi skal praktisere energiorgasmer og energisex.

 

Begynnere og viderekommende.Foto: Ba Tik, Pexels