Tantra extravaganca

Tantra Extravaganza

I, II & III

TANTRA

EXTRAVAGANZATANTRA

MY WAY

En vei til frihet, et ekstatisk liv og oppvåkning

Jeg jobber med å vekke seksuell energi, med energiorgasmer, multiorgasmer, energisex for par og single og Sex Magic. Tantra Extravaganza er mitt helt egne, unike konsept der vi bygger opp energi og ferdigheter i en tretrinnsmodell. Seksuell energi vekker seksualiteten,   vekker kjærligheten og kontakten med det guddommelige. Jeg bruker enkle øvelser som vekker energien og øver opp tilstedeværelse i nytelse. En våken seksualitet gir frihet, ryggrad, høyere selvfølelse og sterke grenser. Kursene er små og eksklusive med plass til bare 7 deltakere.

 

Tar du med en partner eller venn får du 10% rabatt på din påmelding. Send meg mail eller sms så får du rabattkoden.

Tantra Extravaganza I

Vekk energien

Teknikkene jeg bruker er enkle og råsterke. Noen våkner spontant første gang de prøver. Andre må øve. Dette er et weekendkurs for å virkelig øve. Vi skal øve på tilstedeværelse. Virkelig øve oss på å være der: I følelser. I nytelse. I kroppen. I energien. Vi skal jobbe med grensesetting og samtykke.

 

Vi skal lære oss enkle teknikker for å kvitte oss med stagnert energi og alt du ikke trenger lenger og praktisere disse teknikkene. Vi skal vekke og bli godt kjent med hva seksuell energi er og hvordan den føles i din kropp. Vi skal øve på energiorgasmer. Og hvordan det føles i din kropp. Vi skal gjøre en sterk øvelse som vekker seksualiteten ved å vekke seksuell energi.

 

Hvem er du seksuelt. Hva liker du, hva liker du ikke? Hvilke sanser er dine sanser seksuelt.

Jobbe med skam og skyld. Joda, den er der i oss alle sammen. Vi skal finne veien tilbake til deg – skrelle av lag på lag med det du har blitt fortalt om hva som passer seg og hva som er «feil». Du er perfekt som du er. Seksualiteten din er hellig. Kroppen din er hellig.

 

Så får du en innvielse for å aktivere seksuell energi. Innvielsen gjentas på et helt nytt nivå i Tantra Extravaganza III. Etter kurset får du med deg øvelser du skal gjøre hjemme i en måned.

Hvis den seksuelle energien ikke er våken etter kurs + egenpraksis får du pengene tilbake.

Tantra Extravaganza II

Praktiser energien

Er den seksuelle energien våken i deg? Kan du få energiorgasmer? Usikker på om du kan? Er det så mye energi at du mangler kontroll? Er energien råsterk i deg, så sterk at det kan bli litt mye av det gode? Kjenner du bare energien når du er på kurs eller i en større gruppe? Kjenner du det bare svakt og vil kjenne mer? Vil du lære enda mer om energien?


Da er dette kurset for deg!


Vi skal øve oss på å bevege enda mer energi gjennom kroppen. Vi skal få kontroll på energien – øve på å starte og stoppe den. Lær å bevege energien fra ulike steder på kroppen. Energisex på egen hånd eller med en partner. Hvordan gjøre energien til en del av en ekstatisk hverdag. Øv deg på å være et seksuelt vesen helt på egenhånd. Vi skal bruke energien til masse praktisk arbeid på mange plan

 

Vi skal jobbe aktivt med skam og skyld. Energien er en rå helbreder og ja, skam og skyld kommer opp. Hvordan praktisere energien i parforhold, med en partner. Vi skal jobbe langsomt og energisk, noen få øvelser i par - det meste helt på egenhånd.

 

Krav: At du har gått Tantra Extravaganza I og praktiserer - eller at du vet hva jeg snakker om. Dette er IKKE et begynnerkurs.

 

Er du klar for å leve ditt ekstatiske orgasmiske liv? Hele tiden? Bli friere, sterkere, vakrere, mer tiltrekkende, sette enda mer pris på deg selv og stå i kraften din? Sett av to dager og meld deg på!

Tantra Extravaganza III

Mestre energien

Du kan bevege energi og ha energi-multiorgasmer. Og du har lært deg å kontrollere energien.

 

La oss ta energien til nye høyder! Vi skal jobbe med å få enda mer kontroll over energien. Vi skal vekke massivt med energi, nyte og ha det skikkelig vidunderlig. Vi skal release enda mer og jobbe dypere med skyld og skam.

 

Bruke en og en sans til å få energiorgasmer. Få energiorgasmer helt uten pusteøvelser, bevegelse, bare ved å tenke på det.

 

Holde energiorgasmen ett sted i kroppen. Rette energien helt nøyaktig. Bruke seksuell energi og energiorgasmer for å gjøre verden bedre med kjærlighet. Ha energisex eller dele energien på avstand. Vekke energien i andre.

 

Krav: Du må kunne bevege energi, ha multiorgasmer og kontroll på energien, eller ha gått Tantra Extravaganza I og II.

Energiweekends

Åpent for alle deltakere på Tantra Extravaganza – og andre som har våken energi og evnen til energiorgasmer.

 

Vi er sammen i en helg.

 

Enkle øvelser – og praktisering av energien og energiorgasmer, alene eller sammen. Med gode pauser, mulighet til å gå tur – og til å spise god mat. Vegetarisk.


Tantra Extravaganza I

vekk energien

dato og adresse kommer

2500,-


Tantra Extravaganza II

praktiser energien

dato og adresse kommer

2500,-


Tantra Extravaganza III

mestre energien

Dato og adresse kommer

2500,-