Reiki 1 helgekurs

Reiki 1 kurs

- en gave til deg selv og andre

Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Du lærer hva reiki er og reikis historie. Vi snakker om energi, chakraer og hvordan ta godt vare på seg selv Det blir gode delingsrunder, i tillegg til mange praktiske og avslappende øvelser. En fantastisk gave til deg selv og omgivelsene dine. Du lærer essensen av Reiki: Å gi deg selv en egenbehandling. 


Er du klar for forandring? Meld deg på Reikikurs! 


Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med reiki. En gyllen times bading i reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner.


Reiki er verdens enkleste healingteknikk: Superenkelt å lære, superenkelt å bruke. Reiki passer for absolutt alle - og varer livet ut. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner. Reiki er heller ingenting du er født med eller kan lese deg til. Reiki må aktiveres. På Reiki 1 får du fire innvielser som gjør reiki permanent. 


Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.


Merverdi:


Jeg underviser enkelt og pedagogisk med fokus på å bruke dette fantastiske verktøyet

Hjerteinnvielse når du trenger det - en sms unna.

Reiki sendinger når du trenger det - en sms unna.

Jeg svarer på spørsmål og er der for deg etter kurset også.

10% rabatt hvis du er trygdet eller student/skoleelev. Ta kontakt på post@reikiheltenkelt.no eller sms til 90507986 så får du kodeord.


Pris: 2400,- 


Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max en gang). Ved avlysning er kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 nedstengingsrelatert


Reiki 1 helgekurs

17 og 18 august 0930-1630

Oslo Teatersenter, Hovinveien 1, Oslo

2400,-


Reiki 1 helgekurs

5 og 6 oktober 0930-1630

Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgt 2, Oslo

2400,-