Kontakt

Spørsmål om kurs eller vil du booke behandling?

Send epost med fullt navn så tar jeg kontakt


post@reikiheltenkelt.noLiv SeiffReikimesterlærer og Shake Up! Goddess


 

Med sin vitalitet, sterke tilstedeværelse og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredragsholder og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk måte å undervise på fylt med kjærlighet og kindness, som får folk til å føle seg trygge, sett - og fylt av ny energi.


Hun er Reikimesterlærer, med reikiutdanning fra Reiki Network men er nå frittstående Reikimesterlærer.Hun holder levende, morsomme og pedagogiske kurs i Reiki på alle nivåer og utdanner Reikimestere og reikimesterlærere. Kunnskapen blir formidlet så enkelt og effektivt at du aldri glemmer den. Det gjør det lett å praktisere Reiki resten av livet.


Shake Up! Godess og Tantra-lærer, som holder rå og effektive kurs og workshoper i ekstatisk praksis og energi-orgasmer.

 

Hun er en selvlært tantra-lærer og har holdt workshopene sine siden 2018. Å jobbe med Reiki kastet henne hodestups ut i de første og etter hvert sterkere erfaringer med seksuell energi – og en helt ny forståelse av energi. Gjennom dette energiarbeidet har hun fått en unik innsikt i seksuelle energier og energiorgasmer.

 

Hun har også gått på ulike tantrakurs og har erfaring fra de fleste tantra-retninger.

 

Hun har holdt tre workshoper på Ängsbacka Tantrafestival, workshoper på den første og andre NYT-festivalen – og var booket til Reboot-festivalen og New Earth-festivalen i 2020. Hun holder faste workshoper og kurs i Oslo, og private kurs for par og single. Hun har holdt private grupper som jobber med seksuell energi de siste syv årene. Hun er også utdannet Reikimesterlærer og har undervist flere ganger i måneden siden 2009.


Liv har bakgrunn som journalist og fotograf, som kunstner og med en bredt forankret utdannelse i alt fra sosiologi til fysiologi, anatomi og sykdomslære.

 

Liv Seiff bor off-grid i Oslo-området og har gjort det til sin livsstil å sette minst mulig fotavtrykk på denne vidunderlige planeten.


Bildet er tatt av Ole-Henrik Helin