Blogg

Og da var den katta ute av sekken

J

obben min er å vekke seksuell energi. Jeg må smake litt på ordene. De er voldsomme til og med til meg å være. Og nei, de betyr ikke at jeg vandrer rundt og gjør alle gale av lyst og begjær. Hadde vært en kul jobb det også. Helt i tråd med arketypen min – Afrodite – som dukket opp da jeg leste Deepak Chopras Syncrodestiny.

 

Men. Jeg vil gjøre folk selvforsynte. Glade. Snille.

 

For når den seksuelle energien våkner blir det mer av oss. Litt glimt-i-øyet rampethet. Tiltrekkende på en rå måte. Vi setter sunne grenser. Også seksuelt. Og hverdagsslemhet er ikke lenger noe for oss.

 

I går ble jeg intervjuet av Dagbladet. Følelse da jeg kom hjem av at nå blir ingenting det samme mer – at nå blir jeg en outkast, en paria – kanskje en de ler av: «Hun dama som har sex med jordbær vet du». Og ja, jeg snakket om jordbær i intervjuet. Det å virkelig åpne sansene, ikke bare slenge bæret innpå. Kjenne det mot leppene, mot tunga. Kjenne duften i nesa. Smaken. Jordbærsaften som sprer seg i munnen. Og ja, selvsagt får jeg energiorgasme av sånt. Fylle alle sansene med jordbær. For som jeg sa i går. Sansene er en åpen portal inn til seksuell energi, til energiorgasmer.

 

Ja, men hva med bordet da? Tenner du på det og, kom det kjapt. Jeg lo det unna. Men så lot jeg hånda gli over malt hvit furu. Kjente teksturen lugge lett mot fingertuppene. Og jammen ga det ikke resultat det og. Stive brystvorter og «utslag», en energiorgasme som gjør at hodet bikker bittelitt bakover. Og ifølge journalisten rødmet jeg og. Ikke så rart. Et bord da!

 

De var superhyggelige båe fotograf og journalist. Vi snakket i to og en halv time. Fotografen fyrer non stop. Etter 30 år som fotograf i Dagbladet er han like mye med på intervjuet som journalisten.

 

Noen emner kan jeg snakke om på innpust og utpust i timevis. Sex, seksualitet, seksuell energi. Oh yes. Fordi det er det viktigste som fins. Og alle har vi seksuell energi, vi har bare glemt den litt bort. Som sexlysten. Og energiorgasmer er som å lære seg å sykle, man må øve, man må gjøre det, men uten forventinger da. Som jeg sa om igjen og om igjen da workshopen begynte: Intensjonen er at den seksuelle energien skal våkne og øke – og intensjonen er å ha en energiorgasme eller til. Paradokset er: Ingen forventinger.

 

En uke før intervjuet var jeg kjempestressa! De som sa de, skulle komme svarte plutselig ikke. En sa ja, to sa nei. Lista ble verken lengre eller kortere – men fylt opp av masse kanskje.

 

Så drømte jeg en natt. Jeg husker ikke hva. Jeg husker bare at jeg drømte at det ville gå bra. Enten det kom mange, noen få – eller ingen. Og den følelsen bare holdt seg. Fra søndag til mandag tikket det inn masse tekstmeldinger. Jeg kommer jeg. Fra mennesker jeg ikke hadde på telefonlista engang. Og da jeg kom halsende ned etter intervjuet, tissetrengt og tørst og skulle åpne lokalet og få på musikken – da var det fullt av folk som ventet på å komme inn. Nære venner, bekjente, Facebook venner. De visste hva de gikk til – Dagbladet – men kom likevel! For meg.

 

Og så skifter jeg ham til vill og gal Shake Up! Gudinne. Nekter meg ingenting. «Mmmmmm, kjenn de sexy knærne». Og ta på deg selv! La oss skrike så høyt vi kan. Alt enkelt, uskyldig og fint til explicit lyrics og explicit Liv. Folk fniser litt brydd. Men følger instruksjonene. Danser, rister, nyter. Energien bare vokser og vokser. Hele jeg rister. Energiorgasme på energiorgasme foran åpent kamera. Vi lager lovetunnel og lar alle gå igjennom: Se denne vakre kvinnen, se skjønnheten hennes – se denne vakre mannen, se skjønnheten hans – gi henne all din kjærlighet, la denne utsøkte energien bølge over han. Klemmer. Øye-møter. Hjertemøter. Delingsrunden gir tilbakemeldinger som gjør meg bare dypt rørt.

 

Så er det foran kamera. Jeg er tøffere enn toget nå. Fylt av energien. Seksuell energi. Jeg tror jeg må ha sagt seksuell energi minst 500 ganger. Jeg flørter med kamera. Sier at jeg ønsker meg Shake Up! i Oslo Spektrum – og kjenne hvordan energien sprer seg over Oslo og gjør alle glade og snille.

 

I bilen kommer det skam og skyld og «hva har jeg gjort». Men natta, drømmene og Reiki på morgenkvisten er snille. Jeg føler meg som Wonder woman når jeg står opp.

 

«Men det er jo bare kult, mamma», sier datter. «Det er in å snakke om kropp og sånn nå. Og hvis folk reagerer, så er det alltid noen der ute som trenger å høre det. Du skal alltid si det som må sies.»

 

Stolt beskriver knapt nok hva jeg føler for datter.

 

Så da er katten ute av sekken, pus ute av posen:

 

«Jeg jobber med å vekke seksuell energi».