Tantra
Gjør livet gyllent med Himmelsk energiSelveste livskraften


For meg var det Reiki som startet det hele. Daglige bad i deilig Reiki-energi - mange kurs og workshoper, satte i gang noe helt spesielt: Evnen til energi orgasmer og til å føle sterk seksuell energi.


Seksuell energi, himmelsk energi - selveste livskraften. En energi som gjør deg attraktiv og selvhjulpen. Som åpner opp døren til det åndelige - til det guddommelige. Og som når den fosser gjennom systemet tar knekken på blokkeringer og henter opp alt det du ikke lenger trenger, raskere enn noe annet, og det blir lett å gi slipp på det.


Med denne energien blir alt magisk, alt får gullkant. Ja, og den personlige veksten øker ekstremt.


Det ønsker jeg selvsagt at alle skal få muligheten til å oppleve. Og med det tfå på plass den magiske vidunderlige seksualiteten. 


Vi er seksuelle vesener. Seksualiteten vår er like viktig som luft og vann og mat, kjærlighet og vennskap. 


Seksualiteten er det aller viktigste


Eller som Wilhelm Reich mente, og som jeg er helt enig i: Seksualiteten er det aller viktigste. 


Undertrykkes seksualiteten fører det til både fysiske og psykiske plager mente Reich. Og omvendt - når seksualiteten frigjøres blir vi frie. 


Jeg tror vi blir frie når seksualiteten våkner opp igjen. Og det kan den. Og det er bare begynnelsen. 


Vekke seksualiteten


For når seksualiteten våkner blir vi mer vitale, mer levende. Kreativiteten øker. Vi åpner opp for kjærligheten, alle typer kjærlighet. Vi øker forbindelsen med det guddommelige. I tillegg til det å ha et utsøkt seksualliv. 


Kjenner du at seksualiteten din har sovnet? At du ønsker å ha det langt bedre enn du har det nå - seksuelt. Alle kan få tilbake en seksualitet. Og det begynner selvsagt med deg. Når du har det godt med deg selv og din egen seksualitet - da blir du attraktiv og får det bedre med en partner også. 


Jeg holder kurs og workshoper - for å vekke den seksuelle energien.


Workshop: Shake up!


Kurs: Shake up! A very sensual weekend


Kurs: Sex på sex uker