Reiki 2 kurs

Reiki 2 kurs 

- nå blir det virkelig magisk

På Reiki 2 går du videre på Reikiveien. Og det er nå det blir virkelig magisk.


Alt du lærte på Reiki 1 kurs blir enda sterkere på Reiki 2. Reiki 2 er et enda sterkere selvutviklingsverktøy.


Du lærer tre symboler, hvert av symbolene har mange praktiske bruksområder. Du lærer å gi reiki på avstand, ved å kombinere de tre symbolene. Det kalles en reikisending. Du kan sende reiki til deg selv, andre, planter og maskiner - men også til fortid, fremtid, en kroppsdel eller et chakra. Praktisk og supersterkt. 


Egenbehandlingen, nå med symboler, blir fire ganger så sterk.


Du lærer øvelser som får fart på chakraene, traumebehandling og arrbehandling.


Det blir gode delingsrunder, mange praktiske øvelser - og mye mer å lære enn på Reiki 1. Det må gå minst en måned mellom Reiki 1 og Reiki 2. 


Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.


Liv Seiff er Reikimesterlærer i The Reiki Network, som i Usui/Hayashi/Takata-tradisjon. Hun holder workshoper en gang i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av reikimestere og reikimesterlærere.  Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble reikimester i 2009. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene. Reikimesterutdannelsen tar 1-2 år.


Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.


Kursavgiften er kun refunderbar hvis kurset avlyses (unntatt hvis avlysningen er Covid-19 relatert). Ved sykdom kan kursavgiften flyttes til et senere kurs (max 2 ganger).

Nyhet:

Små nære kurs i Reiki

Nå kan du gå et Reikikurs på én dag i små grupper på 1-3 i Nittedal (20 min unna Oslo) eller hjemme hos deg selv (minimum fire deltakere)