Reiki 1 kurs i Sykkylven 1 og 2 mai 2021

Lær Reiki mellom de vakreste fjell og fjorder i magiske Sykkylven


Nå blir det Reiki med Liv Seiff på VestlandetReiki 1 i SykkylvenMøt våren med Reikikurs i vakre Sykkylven. Naturvakkert plassert på Mørekysten, blandt fjord og fjell - med passe reisevei fra Ålesund, Volda og Molde. Dette blir første gang jeg holder kurs på Vestlandet. 


Det blir gode pauser underveis og det er spennende å lytte til andres erfaringer - og dele mer i pausene og lunsjen. 


Reiki er verdens enkleste healing og gir nye krefter, energi, hvile, bedre helse - og sterk personlig og åndelig vekst. Reiki er enkelt å lære, enkelt å bruke. Reiki passer for absolutt alle - og varer livet ut. En fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag.


På Reiki 1 får du fire innvielser og reiki i hendene for resten av livet. du lærer å gi reiki til deg selv og andre, lærer om reikis historie og hva reiki er på en enkel, lettfattelig og morsom måte. Du lærer essensen av reiki: Å gi deg selv en egenbehandling. Og du lærer om chakraer og reiki og åndelig utvikling. 


Hva med å ta seg en miniferie, borte fra mas og kjas i vakre omgivelser. Virkelig lade opp med dette fantastiske verktøyet. Det vil komme en hyggelig hotell + kurs pakke om ikke så lenge. Ta kontakt hvis du har sprøsmål alt nå, på post@reikiheltenkelt.no


Adresse: Bekkedamsvegen 13, 6230 Sykkylven

Tid: Lørdag og søndag 12 og 13 juni10-17

Pris: 2500,- 


Påmelding her.


Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max to ganger). Ved avlysning vil det bli satt opp nytt kurs i Sykkylven eller i nødsfall vil undervisningen gå online. Kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 relatert.