Reiki 1 kurs

Reiki 1 kurs

- en gave til deg selv og andre

Reiki 1 kurs er et morsomt og lærerikt kurs der du får reiki i hendene og lærer å behandle deg selv og andre med Reiki. Du lærer hva reiki er og reikis historie. Vi snakker om energi, chakraer og hvordan ta godt vare på seg selv Det blir gode delingsrunder, i tillegg til mange praktiske og avslappende øvelser. En fantastisk gave til deg selv og omgivelsene dine. Du lærer essensen av Reiki: Å gi deg selv en egenbehandling. 


Er du klar for forandring? Meld deg på Reikikurs! 


Reiki gir nye krefter, dyp healing, styrker immunforsvaret, gir bedre helse, dyp hvile og avslapning, indre ro og sterk åndelig og personlig vekst. Det er en fantastisk måte å ta bedre vare på fantastiske deg, og bli enda mer av den du er. Reiki er som en ladestasjon, utrolig godt i en hektisk hverdag. Når du har det godt har alle rundt deg det godt. Derfor er det aller viktigste i Reiki egenbehandlingen. Å behandle seg selv med reiki. En gyllen times bading i reiki hver dag eller så ofte du har muligheten. Du kan også bruke Reiki på andre, på dyr, planter og maskiner.


Reiki er verdens enkleste healingteknikk: Superenkelt å lære, superenkelt å bruke. Reiki passer for absolutt alle - og varer livet ut. Du trenger ingen forkunnskaper eller spesielle evner. Reiki er heller ingenting du er født med eller kan lese deg til. Reiki må aktiveres. På Reiki 1 får du fire innvielser som gjør reiki permanent. 


Reiki ble startet av Mikao Usui i Kyoto i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi og Hawayo Takata. I dag er det millioner av utøvere over hele verden.


Liv Seiff er Reikimesterlærer i The Reiki Network, som i Usui/Hayashi/Takata-tradisjon. Hun holder workshoper en gang i måneden og kurs på alle nivåer: Reiki 1,2,3 og utdannelse av reikimestere og reikimesterlærere.  Hun fikk Reiki i hendene i 2001 og har holdt kurs siden hun ble reikimester i 2009. I 2016 ble hun Reikimesterlærer. Hun er utdannet i The Reiki Network, som jobber for høy kvalitet på kursene. Reikimesterutdannelsen tar 1-2 år.


Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.


Kursavgiften er ikke refunderbar, ved sykdom eller symptomer kan du flyttes til neste kurs (max to ganger). Ved avlysning er kursavgiften kun refunderbar hvis avlysningen ikke er Covid-19 relatert

Nyhet:

Små nære kurs i Reiki

Nå kan du gå et Reikikurs på én dag i små grupper på 1-3 i Nittedal (20 min unna Oslo) eller hjemme hos deg selv (minimum fire deltakere)