Liv Seiff

90 50 79 86

post@reikiheltenkelt.no


Har du spørsmål? Ta kontakt: 
 
 
 
Liv Seiff (f. 1967)Reikimesterlærer i The Reiki Network


Med sin vitalitet, sitt sterke nærvær og rå energi er Liv Seiff en dyktig og underholdende foredrags- og kursholder. Hun har en uredd, røff og humoristisk stil, som sammen med store mengder kjærlighet lar alle føle seg sett og hjemme, akkurat som de er.


Liv har bakgrunn som journalist og fotograf, som kunstner og med en bredt forankret utdannelse i alt fra sosiologi til fysiologi, anatomi og sykdomslære.Bildet er tatt av Ole-Henrik HelinLokalerPraksis i Mølleparken


Verdens hyggeligste praksis i tredje etasje i det som tidligere var kornmagasinet. Det er lett å finne frem: Gå inn hovedinngangen, opp i tredje, så til høyre, gjennom kantine og gang: Lokalet ligger til høyre helt innerst. 

Godt med parkering.


Hadelandsveien 835, Rotnes

Kurs i Tantrasenteret

Utsøkte lokaler ved en av de flotteste fossene og friluftsområdene ved Akerselva i Oslo. Det kryr av hyggelige cafeér, pittoreske nabolag, vann og grønt. Lokalene er smakfullt innredet og gir en ekstra hyggelig ramme rundt kursene. 


Sagveien 28, 0459 Oslo

Kurs på Trafo

Oslo Teatersenter, i Trafo på Tøyen. Høyt under taket, masse rom for bevegelse og livsglede. Nært alt av kollektivt og mirakelet Botanisk Hage. Cafeer og butikker og masse spennende på Tøyen og Ensjø, som endrer seg fra dag til dag. Inn hovedinngangen på langsiden mot byen med rå utsikt, opp i tredje etasje. Godt med parkering er det også.


Hovinveien 1, 0576

Liv Seiff

Reikimesterlærer, terapeut og kursholder

90507986

post@reikiheltenkelt.no


Praksis: Mølleparken, Hadelandsveien 835, 1482 Nittedal