Hva er Reiki?

Reikis historie

Reiki er en healingteknikk som ble startet av Mikao Usui (1865–1926) i Kyoto, Japan i 1922 og brakt til vesten av Chujiro Hayashi (1880 - 1940) og Hawayo Takata (1900-1980). I dag finnes det millioner av mennesker over hele verden med reiki i hendene. Mikao Ususi mente at jo flere som får reiki i hendene jo mer fredelig blir verden.


Intelligent universell livsenergi

Reiki er satt sammen av stavelsene Rei og Ki. På Mikao Usuis tid ble Reiki oversatt med sjeleenergi eller åndelig energi.  Ki betyr universell livenergi. Som i teknikker som Qi-gong, Tai-chi, akupunktur eller kampsport? Reki har mange betydninger: Åndelig, gudommelig, spirituell. Jeg liker best å oversette rei med intelligent og Reiki med intelligent universell livsenergi. Reiki går dit det trengs.


Hvordan får man Reiki

For å få reiki i hendene må du gå på reikikurs. Reiki er ikke noe du er født med og reiki kan du ikke lese deg til. På Reiki 1 blir du koblet på reiki gjennom fire aktiveringer. Har du først blitt koblet på har du reiki i hendene resten av livet. Fra da av kan du gi reiki til deg selv og andre så mye du bare vil.


Ta vare på deg selv

Det viktigste du lærer på et reikikurs er å gi Reiki til deg selv. Det kalles for en egenbehandling. Reiki er først og fremst et verktøy for å ta vare på deg selv.


Reiki er enkelt

Reiki strømmer når du legger hendene på, enten det er mennesker, dyr, planter eller maskiner. Du behøver ikke visualisere, hente inn energi eller se for deg et bestemt resultat. Reiki går dit det trengs mest, i riktig mengde. Du bruker ikke din egen energi.


Demokratisk

Alle kan få reiki i hendene. Helt uanvhengig av alder, kjønn, helse, evner og åndelighet. Reiki er nyttig for alle om du er syk eller frisk, fornøyd med livet eller klar for forandring.


Ingenting du må tro på

Du må ikke tro på reiki for at det skal virke. Reiki er heller ingen religion du må tro på. Det finnes mennesker fra mange religioner og åndelige ståsteder med reiki i hendene. Alt du må gjøre etter et reikikurs er å bruke reiki – eller å ikke bruke det. Det er ditt valg.


Kan kombineres med alt

Reiki kan kombineres med alle andre behandlingsmåter. Reiki minsker bivirkninger og støtter kroppen maksimalt. På samme måte kan reiki kombineres med andre åndelige retninger og metoder. 

Vite mer klikk her.

Reiki gir deg muligheten til:

- å behandle deg selv og andre

- behandle dyr og planter

- et konstant førstehjelpsskrin i hendene dine

- heve nivået ditt av bevissthet, selvfølelse og kjærlighet til deg selv

- hjelpe deg å bli mer harmonisk til omgivelsene

 

Noen vanlige virkninger av reiki

- virker helende

- bedre helse

- smertelindring

- hvile og avslapning

- bedre søvn

- mer vitalitet

- selvutvikling

- økt bevissthet


Prøve Reiki? Kom på workshop. Test det ut i praksis, få svar og egne erfaringer. Finn workshoper her.

Reikimester Liv Seiff

90 50 79 86

post@reikiheltenkelt.no

Webside laget av: Ylva Seiff Berge