BEHANDLINGERHealing, ro, sansing


Ulike typer Reikibehandlinger og ulike sansemeditasjoner

15. august:

Jeg åpner praksis i Mølleparken 


Endelig! Stt av datoen med en gang! 15. august åpner jeg min egen praksis i Mølleparken i Nittedal. Ut August blir det 20 % rabatt på alle typer behandling. Jeg kommer med mer informasjon i løpet av sommeren. Selvsagt med online-booking.


Frem til det: Ta kontakt på post@reikiheltenkelt.no eller 90507986

Reikibehandling


En times behandling med Reiki er et mirakel. Det gir dyp hvile og avslapping. Mange - de fleste - dupper av litt underveis. I en reikibehandling holder jeg mine hender på tolv posisjoner på din kropp. Reiki strømmer - og finner veien dit det trengs aller mest. Reiki gir ro, hvile, nye krefter og dyp healing. Behandlingen foregår på benk.


En Reikibehandling tar 1 time. Vi setter av et kvarter til å lande etterpå. 


Pris: 1200,- Reiki rett på


Halvtimes behandling rett på kroppen der det trengs. Godt for vonde knær, skuldre - og annet du trenger hjelp med. Vi jobber enten i en stol eller på benk. 


30 minutter


Pris: 800,- Chakrabehandling med Reiki


En skikkelig boost for chakrane. Som både balanserer og setter fart i dem. Vi jobber sittende i en stol.


30 minutter


Pris: 800,- 


Emotional release


Følelser og traumer blir ofte sittende fast i systemet. Det er ingen grunn til å holde på dem, jo mer du kvitter deg med - jo mer har du av energi og livskraft. Behandlingen er sterk og dyp, jeg er der sammen med deg. Det kan være en fantastisk igangsetter av større arbeid hos for eksempel en terapeut. 


Behandlingen er en kombinasjon av reiki og egne evner. 


Pris: 1000,- Sansemassasje


Vi mennesker trenger å bli tatt på. Det er et dypt menneskelig behov. Gjennom sansemassasjen vil jeg bruke bevisst berøring av ulike slag. En sansemassasje trener opp evnen til tilstedeværelse i egen kropp og er med på å bedre kroppsbildet og evnene til nytelse.


1 time

Pris: 1200,- 


30 minutter

Pris: 800,-Quodoushka sansemassasje


Vi mennesker trenger å bli tatt på. Det er et dypt menneskelig behov. Dette er en utvidet og fantastisk sansemassasje der jeg vil bruke bevisst berøring av ulike slag. En sansemassasje trener opp evnen til tilstedeværelse i egen kropp og er med på å bedre kroppsbildet og evnene til nytelse. Denne er en opplevelse av de sjeldne. 


Behandlingen tar 1,5 time. Vi setter av et kvarter til å lande etterpå. 


Pris: 2000,-